marina gerhardsson/mimarumyoga

Mitt namn är Marina Gerhardsson och jag är Gongspelare och Kundaliniyoga instruktör, nytt under solen är att jag sagt upp lokalen på Hagendalsvägen och from i höst är jag hos Linda på Grow & Glows yogastudio. Spännande, stor fin lokal, nya som gamla yogisar välkomna. Yoga är till för alla.

Vad händer i höst: Jag deltar med gongen på Yoga retreat i augusti  i Viby, Growglow heldag och hos Marika Min Yoga stuga & jag, även det i Viby,

Så om du vill att jag kommer och genomför en gongavslappning så hör av dig!

Tidigare : Jag erbjuder sedan våren 2012 Kundalini Yoga på mimarumyoga.

Jag har utövat yoga sedan 2000, jag har bl.a haft Kristin Alm, Inga Stina Grafström och Anahatha som lärare och olika lärare på utbildningen.

 År 2011-2012 gick jag en ett årig Kundalini yoga utbildning på Rootlight i Solna. Jag blev färdig yoga instruktör 2012. Efter utbildningen har jag undervisat i  Kumla församlingshem, på Enjoy i Kumla och några terminer i Mosås stations hus och på dansstudion på hagendalsvägen och såklart på mimarumyoga.

Under några dagar på somrarna har jag hållit i Yoga i Arken, det har varit en härlig upplevelse.

Jag har samarbetat med studiefrämjandet och medborgarskolan, kumlakommun, Livsgnistan bröstcancerförening och de sista åren har även Forma hyrt in sig och hållit yoga i lokalen. Får inte glömma att det varit 3 konstutställningar i lokalen och under en längre period kom en liten grupp till mimarum och målade en gång i veckan bl.a målade de på papper uppspänt på väggen.

Jag har även hållit kurs utifrån en bok som heter Yoga and Art, där vi kombinerade att yoga med målning, det är intressant och hoppas att få till en workshop under 2020.

Under 2019 höll jag några pass i Yin yoga & Barn och mamma yoga. 

Jag är utbildad:

Certifierad kundaliniyoga instruktör, Rootlight Solna 2011- 2012, 

Bildterapeut, Niarte i Brevensbruk, 2007-2010,

Socionom, Örebro högskola 1984-1987

Dela den här sidan