Kundalini Yoga & Meditationer

Kundalini yoga ingår det meditationer som varierar, det finns mantra meditationer och andnings meditationer och tysta meditationer.Du kommer under kursen få prova dem alla.

Mantra meditationer är ett redskap för sinnet, ett mantra har speciella ljus vibrationer som direkt stimulerar hjärna och körtlarna i den som styr vår intuition.Du låter ljudet vibrera i huvudet och kroppen, chanta, ljuda mantrat..

Allt i den fysiska världen vibrerar ner på minsta cellnivå, elektronerna dansar sin dans, molykylerna svänger omkring. Kroppen är ett instrument, där varje organ har sin frekvens och rytm, Genom mantra meditationer harmoniseras dessa.

I varje ögonblick har du 1000 tankar, Precis som en radio är du inställd på en frekvens, så de tankar du hör är bara några få av alla som finns på "bandet".

Meditation med mantra lyfter frekvensen så att du lättare hör ditt högre medvetande-det som är bortanför för rätt och fel, fult och snyggt, dumt och bra, utan bara ÄR. För att uppnå varaktig förändring ska du göra en meditation i minst 40 dagar.

Dela den här sidan